Welcome

fetita
5 million Ukrainian children miss out on education
Read our latest article on the education of Ukrainian children
safeguarding journey drawing for Eastern Europe
THe Safeguarding Hub for Eastern Europe
Provides knowledge and capacity building for NGOs on safeguarding
violence
Project on peer violence in schools
While one project ends, the next one begins

What's new

ÇDO FËMIJË KA TË DREJTË TË PËRJETOJ FËMIJËRINË! KAQ THJESHTË ËSHTË!

Terre des hommes (Tdh) është organizata kryesore zvicerane për ndihmën ndaj fëmijëve.

Nëpërmjet programeve tona shëndetësore, mbrojtjes dhe ndihmës emergjente, ne ofrojmë ndihmë për mbi katër milionë fëmijë dhe familjet e tyre në rreth 40 vende të botës çdo vit.

Terre des hommes është aktive në Shqipëri që nga viti 1993, në fushën e të drejtave të fëmijëve, mbrojtjes së fëmijëve, migrimit dhe drejtësisë për të miturit.

Zbulo më tepër rreth nesh

Where we work

What we do

Recommended publications